מה עושים עם בעלי החיים כשטסים לחול?
טיסה לחו"ל היא חוויה מרגשת, אך היא עלולה להפוך למורכבת במקרה שיש חיית מחמד שנשארת בבית וצריך לטפל בה. רבים מאיתנו מתלבטים מה לעשות עם הכלב, החתול או כל חיית מחמד אהובה אחרת כאשר הם נוסעים לחו"ל.
האם כדאי (או בכלל אפשרי) לקחת אותם איתנו? האם כדאי למצוא להם מטפל או שדווקא עדיף להשאיר אותם בפנסיון? לכל אחת מהאפשרויות האלו יש יתרונות וחסרונות, והבחירה תלויה בגורמים רבים – בואו נדבר על הנושא בהרחבה כדי שתוכלו למצוא את הפתרון המתאים לכם ביותר.
לקחת את חיית המחמד איתכם
יש מקרים שבהם אנשים מחליטים לקחת איתם את חיית המחמד לטיול בחו"ל. היתרון העיקרי בפעולה הזו הוא שחיית המחמד נשארת עם האנשים שהיא מכירה ואוהבת, ויכולה ליהנות איתכם במהלך הטיול ולבקר במקומות חדשים.
כמו כן, זה אומר שאין צורך למצוא מטפל או פנסיון שיסכים לארח אותה, מה שאומר שאין הוצאה בתחום הזה. עם זאת, האופציה הזו בדרך כלל תקפה לכלבים בלבד, וזה עוד לפני שבודקים כמה עולה טיסה עם חיית מחמד ומהם תנאי ההטסה של חברת התעופה שבחרתם בה – יש חברות המאפשרות לחיית מחמד קטנה לעלות לתא הנוסעים, ויש כאלו שיכריחו אתכם לשלוח את בעל החיים לאזור לבעלי חיים בבטן המטוס. חשוב גם לוודא שאתם בוחרים בתי מלון המאפשרים אירוח של בעלי חיים, ובדרך כלל הכוונה לכלבים בלבד, ובפרט לכלבי נחייה ושירות.
כמו כן, יש להביא בחשבון את כללי הכניסה למדינה עם חיית מחמד, אשר עשויים להיות מחמירים. האופציה הזו בדרך כלל רלוונטית גם לאנשים המתכננים טיולים ליעדים קרובים, ואם אתם מתכננים טיסות לתאילנד או ליעדים מרוחקים אחרים הרעיון עלול להיות מסובך, מורכב ויקר.
לייק לפטריה בפייסבוק