5 אוזניות ספורט מומלצות וזולות שישדרגו את האימון שלכם
אם אתם מחפשים אוזניות ספורט מומלצות הגעתם למקום הנכון. ריכזנו בכתבה מגוון אוזניות מותאמות במיוחד לפעילות ספורטיבית במחירים אטרקטיביים. לגזור ולשמור.
במידה ויצא לכם לחפש אוזניות ספורט באינטרנט או בקניון הקרוב לביתכם כנראה שכבר גיליתם שיש המון אפשרויות של אוזניות בטווח מחירים שמתחיל בסביבות ה-100 שקל ונגמר באזור 1000 ש"ח.
כל חברה משבחת על האריזה את האוזניות שלה כאילו זה המוצר הכי טוב בעולם וזה קל ללכת לאיבוד בין כל האופציות והמידע שמציף אתכם. אתם בסך הכל רוצים לצאת לריצה / אימון ולשמוע מוזיקה מבלי לרוקן את הארנק שלכם בשביל החוויה הזאת.
חשוב להדגיש לפני שאנחנו מתחילים – כל האוזניות בכתבה הזאת הן אלחוטיות, הכוונה שאין חוט שצריך להתחבר לסמארטפון שלכם, אך שימו לב שיש הבחנה בין אוזניות earbuds שהן ללא חוט בכלל ויש אוזניות אלחוטיות עם חוט שמחבר בין שתי האוזניות.
מה עדיף? אין תשובה חד משמעית, תלוי בהעדפה האישית שלכם, באופן אישי כשאני יוצא לריצה אני מעדיף אוזניות אלחוטיות עם חוט, בעיקר בשביל הביטחון שאם האוזנייה מחליטה לקפוץ החוצה היא לא תיפול על האספלט באמצע הרחוב.
עכשיו אחרי כל ההקדמה הגיע הזמן שנעבור לרשימה! ריכזנו לכם בכתבה מגוון דגמים של אוזניות ספורט מומלצות טובות וזולות שתוכלו לקחת איתכם לריצה או לכל פעילות אחרת וליהנות ממוזיקה או מפודקאסט שיעבירו לכם את הזמן בכיף.
אם יש לכם המלצות נוספות של אוזניות ספורט נוספות מוזמנים לכתוב לנו עליהם בשרשור התגובות בסוף הכתבה. במידה וננסה אותן ונרגיש שיש להן ערך מוסף נשמח להוסיף אותן לרשימה. בנוסף שווה לכם גם לבדוק את הכתבה שעשינו לאחרונה על אוזניות אלחוטיות מומלצות לשנת 2022.
אוזניות ספורט מומלצות
JLab Fit Sport Fitness // טווח מחירים 110-130 ש"ח
נתחיל מהשורה התחתונה JLab Fit Sport Fitness הן אוזניות ספורט מעולות שמתאימות לכל סוג של פעילות החל מריצה, הליכה, מכון, רכיבה על אופניים ועוד. יש לאוזניות האלה סאונד נהדר וסוללה טובה (עד 10 שעות שימוש) במחיר נמוך והגיוני לחלוטין.
יש לאוזניות הללו חיבור אלחוטי מתקדם בגרסה 5.0 שייתן לכם ליהנות מהמוזיקה שלכם בזמן האימון ללא ניתוקים והפרעות, בנוסף אם אתם נוטים להזיע הרבה במהלך האימון שלכם תשמחו לדעת שהאוזניות האלה עמידות בזיעה וגשם (תקן IP-55) .
לינק לרכישה מ-KSP
Sennheiser CX150BT // טווח מחירים 280-320 ש"ח
אוזניות ספורט של סנהייזר שהפתיעו אותנו בסאונד ונוחות טובים במחיר סביר עבור אוזניות ספורט ברמה כזאת. האוזניות האלה הן אוזניות אלחוטיות שמחוברות אחת אל השנייה עם חוט.
הסוללה שלהן טובה מאוד ונותנת זמן שימוש רציף של 10 שעות, הן קלות והחוט שלהן יחסית קצר שזה נהדר.
יתרון נוסף זה שסנהייזר כללו 4 גדלים של אוזניות סיליקון באריזה של האוזניות האלה, וזה יאפשר לכם למצוא את הגודל האופטימלי עבור האוזן שלכם.
לינק לרכישה מ-KSP
Philips RunFree Sport // טווח מחירים 148-168 ש"ח
אוזניות ספורט מבית Philips עם עיצוב מיוחד שאמור לאבטח את האוזניות בתוך האוזן שלכם בצורה נוחה ולמנוע מהן ליפול מהאוזן במהלך ריצה ופעילויות שונות. האוזניות עמידות מפני זיעה ורטיבות כך שניתן לרוץ איתן גם כשיורד גשם (תקן IPX2).
שימו לב שחיי הסוללה של האוזניות האלה קצת פחות מרשימים בהשוואה לשאר האוזניות ברשימה שלנו, הן מאפשרות 4.5 שעות שימוש רציף. בנוסף שווה לציין שהרמקול שלהן יחסית גדול 13.6 מ"מ, מה שייתן לכם סאונד יפה מאוד.
לינק לרכישה מ-KSP
Skullcandy Method ANC // טווח מחירים 145-165 ש"ח
אוזניות ספורט נהדרות במחיר נמוך עם יכולות ואיכות שמע שמשתווה לכמה מהאוזניות היותר יקרות ברשימה שלנו. אנחנו לא הכרנו את החברה הזאת עד שנפגשנו עם האוזניות האלה והופתענו ממש לטובה.
מדובר באוזניות אלחוטיות אשר מחוברות אחת לשניה עם חוט. לשמחתנו החוט אינו ארוך במיוחד אך ניתן להתאים אותו ולקצר אותו עוד יותר במידה ורוצים.
העיצוב שלהן מגיע עם מבנה סיליקון שנתפס לאוזן ומאבטח את האוזניות ככה שהן לא יפלו מהאוזן בזמן הריצה. הסוללה טובה מאוד ונותנת לכם 6 שעות שימוש רציף שזה נתון לא רע בכלל.
לאוזניות האלה יש טכנולוגיית סינון רעשים אקטיבית שמאפשרת לכם להתנתק ולהאזין למוזיקה שלכם בלי הפרעות של הסביבה. בנוסף לכל היתרונות הנ"ל האוזניות עמידות לזיעה ומים ועומדות בתקן של IPX4 .
יתרון נוסף שאין לאף אחת מהאוזניות ברשימה שלנו זה Tile tracker מובנה שיעזור לכם למצוא את האוזניות שלכם אם אי פעם תשכחו אותן איפשהו. רק צריך לחבר אותן לאפליקציית tile וניתן לאתר אותן בכל רגע.
לינק לרכישה מ-KSP
Jabra Elite Active 75t Earbuds // טווח מחירים 440-460 ש"ח
אם אתם מחפשים אוזניות ספורט פרימיום האוזניות של Jabra Elite Active הן אופציה חזקה שתתן לכם חווית שימוש מעולה. האוזניות האלה עוצבו להתאמה לאוזניים של משתמשים בזמן פעילות ספורט.
מדובר באוזניות ספורט אלחוטיות ללא חוט (earbuds) עם עמידות גבוהה בפני זיעה ורטיבות (תקן IP57). חיי הסוללה של האוזניות האלה נותנים עבודה רציפה של 7.5 שעות ועד 28 שעות בסה"כ בשימוש קייס הטעינה שלהן.
אחד הדברים שאהבנו במיוחד בפונקציות השונות של האוזניות האלה זה מנגנון HearThrough שמאפשר לכם לבחור עד כמה אתם תוכלו לשמוע מה קורה בסביבה שלכם. ניתן להתנתק לגמרי ולהאזין אך ורק למוזיקה שלכם או לבחור באופציה שמאפשרת לכם לשמוע אבל עדיין לשים לב למה שמתרחש בסביבה.
לינק לרכישה מ-KSP
הגענו לסוף הרשימה, אם יש לכם המלצות נוספות של אוזניות ספורט מוזמנים לכתוב לנו עליהן בשרשור התגובות לכתבה.
רגע לפני סיום ניתן לכם כמה דגשים שאתם צריכים לבדוק רגע לפני שאתם קונים אוזניות ספורט אלחוטיות או אוזניות אלחוטיות באופן כללי. בואו נתחיל.
הטווח של האוזניות
כמעט כל האוזניות האלחוטיות הקיימות בשוק מעבירות את השמע באמצעות בלוטוס (Bluetooth). למי שלא מכיר או מודע מה זה בכלל, בגדול מדובר בתקן תקשורת רדיו שמשמש בעיקר לתקשורת אלחוטית.
לטכנולוגיית בלוטוס יש עדכונים פעם בתקופה שמציבים סטנדרט חדש בתקשורת האלחוטית. נכון לשנת 2022 התקן החדיש ביותר של הבלוטוס זה גרסא 5.3. ככל שגרסת הבלוטוס של האוזניות תהיה יותר מתקדמת כך גם הקישוריות של האוזניות תהיה יותר טובה ואיכותית.
הסטנדרט היום לאוזניות טובות זה תמיכה בגרסא 4.1 ומעלה, ככל שהתמיכה לגרסת הבלוטוס של האוזניות שלכם תהיה גבוהה יותר כך הטווח והקישוריות שלהן יהיו טובים יותר.
זמן שימוש
נתון נוסף שאתם צריכים לקחת בחשבון זה זמן השימוש הרציף שהאוזניות נותנות לכם. זמן שימוש גבוה נותן אינדיקציה לאיכות הסוללה, בנוסף זה מציק להטעין את האוזניות בתדירות גבוהה ונותן תחושה של מוצר לא איכותי. אוזניות ספורט איכותיות עם סוללה טובה צריכות לתת לכם זמן שימוש של 6 שעות לכל הפחות.
משקל
כשאתם בודקים את המפרט של אוזניות ספורט חשוב שתבדקו מה המשקל של האוזניות. בסופו של דבר אתם רוכשים אוזניות ספורט על מנת לבצע פעילות גופנית איתם. ככל שהמשקל של האוזניות יהיה גדול יותר כך אתם תרגישו אותן יותר בזמן הפעילות והן יצחילו להציק לכן.
ספוגיות
לכל אחד מאיתנו יש אוזן קצת שונה בכל הנוגע למבנה הפנימי והחיצוני ולכן לא תמיד הספוגית שמגיעה עם מארז האוזניות תתאים לכם ב-100%. לכן לעיתים את תעדיפו להשתמש בספוגיות סיליקון גדולות/קטנות יותר ממה שמגיע על האוזניות בברירת המחדל שלהן.
כשאתם יוצאים לריצה, מתאמנים במכון או מבצעים פעילות ספורטיבית אתם רוצים להיות בטוחים שהאוזניות שלכם לא יקפצו לפתע מהאוזן ותמצאו את עצמכם מנסים לאתר את האוזנייה שנעלמה במקום להתרכז באימון.
אתם צריכים אוזניות ספורט שישבו באוזן בצורה טובה. הנוחות משחקת תפקיד מרכזי כשאתם מחפשים אוזניות ספורט, אתם לא רוצים להרגיש שהאוזנייה מציקה לכם באוזן ויחד עם זאת אתם לא רוצים להרגיש שהיא לא מוחזקת שם כמו שצריך וכל רגע יכולה לעופף.
הקטע הוא שלא כל החברות מציעות ספוגיות נוספות בגדלים שונים וזה משהו קטן ששווה לקחת בחשבון כשאתם רוכשים אוזניות.
לייק לפטריה בפייסבוק