מה גרם לקהל בפסטיבל רוק לישון בשקיות זבל?
ציינתי כבר יותר מפעם שאם מותג רוצה שיזכרו אותו לטובה ולעשות "מעשה טוב" למען הצרכנים שלו – זה חייב להיות דבר יעיל שממש ועל באמת משפר את חייהם על מנת שיהיה בעל ערך עבורם. אבל מה כבר יכול לעשות מותג של שקיות זבל על מנת לשפר את חיי הצרכנים שלו למעט לחלק להם שקיות זבל? טוב שאתם שואלים…
מותג שקיות זבל בשם Glad שם לב שהרבה דברים השתנו לאורך השנים בפסטיבלי רוק גדולים בעולם למעט דבר אחד – בכולם בסופו של אנשים משאירים אחריהם מתחם מזוהם מלא בטונות של אשפה. כמובן, החיבור בין טונות של אשפה ושקיות זבל כבר נשמע הגיוני יותר. אבל איזה ערך אפשר לתת לאנשים בפסטיבלים כאלה שקשור במותג שקיות אשפה? כאן כבר נדרשה מחשבה יצירתית במיוחד.
בחברה בדקו וסקרו את כל המאפיינים של פסטיבלי מוזיקה והתמקדו במאפיין אחד חשוב שאף פע לא משתנה: צורת הלינה הפופולרית ביותר בפסטיבלים היא אוהל תחת כיפת השמיים. על מנת לקדם ולהזכיר לאנשים עד כמה שקיות הזבל של המותג הזה חזקות ואיכותיות חילקו נציגי החברה לאנשים בכניסה לפסטיבל אוהל אישי עהשוי משקית זבל בחינם, בתמורה להבטחה שהם ינקו אחריהם את האשפה שהם השאירו בפסטיבל לתוך האוהל\שקית הזבל שלהם.גם הטבה עניינית שנותנת ערך מוסף אמיתי ללקוחות, גם חיבור מדוייק בדיק בנקודה בה אנשים צריכים עזרה, גם תצוגת תכלית למוצר עצמו וגם כמה נקודות בונוס על דאגה לאיכות הסביבה. בשורה התחתונה: כולם יוצאים מרוויחים.
פורסם במקור בבלוג cherry picking
לייק לפטריה בפייסבוק